Warto zajrzeć do sklepu: Składniki: - 1 kalarepa - 2 duże rzodkiewki - 1 łyżka posiekanego koperku - 2-3 łyżeczki śmietany do sałatek 12% - 2 szczypty Ziół Małgorzaty Skworcu - pieprz czarny mielony do smaku Przygotowanie: Kalarepę obieramy, następnie trzemy na dużych oczkach. Do miseczki ze startą kalarepą dodajemy starte na dużych oczkach rzodkiewki, koperek, śmietanę, zioła i pieprz do smaku. Warto jednak dodawać ją do sałatek czy robić z niej proste surówki, jak ta prezentowana dzisiaj. Od dziecka uwielbiałam kalarepę, choć w większości przypadków po prostu chrupałam ją bez żadnych dodatków.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.slodkieokruszki.pl/surowka-z-kalarepy-z-rzodkiewka-i-ziolami/