Fasolka szparagowa zapiekana z kiełbasą

Wiesław
Zapiekanki
27.07.2017 11:04
Fasolka szparagowa zapiekana z kiełbasą

Fasolka szparagowa zapiekana z kiełbasą i serem to znakomity pomysł na smaczny obiad 1 kg zielonej fasolki szparagowej 150 g sera tartego mozzarella 100 g tartego sera żółtego Edam około 700 g kiełbasy swojskiej sól Fasolkę myjemy, obieramy i gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Na dno naczynia żaroodpornego wykładamy połowę fasolki szparagowej i posypujemy ją połową sera mozzarella. Tak przygotowaną fasolkę wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 st. i pieczemy około 15 min. Smacznego!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.obzarciuch.pl/2017/07/fasolka-szparagowa-zapiekana-z-kiebasa.html