Arbuzowa Margarita

Katarzyna
Koktajle
12.07.2017 11:42
Arbuzowa Margarita

Składniki: 3 i 1/2 szklanki miąższu z arbuza 1/2 szklanki tequili 1/2 szklanki soku z limonki 1/2 szklanki likieru pomarańczowego opcjonalnie, wymienne na sok pomarańczowy Limonka i cukier do dekoracji Sposób wykonania: Arbuza wrzucamy do blendera i robimy z miąższu puree. W gorący dzień warto uraczyć się czymś orzeźwiającym, a nic tak nie krzyczy urlop i lato jak kolorowe drinki! Przelewamy do pojemnika i mrozimy ok. 3h. Kiedy arbuz się zmrozi wrzucamy go ponownie do blendera, dodajemy resztę składników i blendujemy. W końcu przyszło lato, a razem z nim upały.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://mostekwkuchni.pl/arbuzowa-margarita/