Pieczone szparagi z boczkiem i parmezanem

Bez Cebuli
Przekąski
30.06.2017 12:56
Pieczone szparagi z boczkiem i parmezanem

Powiem szczerze, że zajadam się nimi do dwóch dni i ciągle nie mam dość! ;) Do przygotowania będziemy potrzebować: - pęczek zielonych szparagów (ok. 12 sztuk) - opakowanie wędzonego boczku (8 plasterków) - tarty parmezan - olej - sól i pieprz 1. Szparagi płuczemy i osuszamy, a następnie odcinamy twardą końcówkę łodygi (ja odcinam ok. 2-3 cm). Cześć Wszystkim! :) Dzisiaj przepis na pieczone szparagi z boczkiem i parmezanem, które będą zarówno przepyszną przekąską, jak i dodatkiem do obiadu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.bezcebuli.pl/2017/06/pieczone-szparagi-z-boczkiem-i.html