Składniki - 200 g kaszy jęczmiennej wiejskiej (2 woreczki) - 3 łyżki oliwy z oliwek - 1 żółta papryka - 1 gałązka selera naciowego - 1 mały por - 1 mała cukinia - 1/2 pomidora - szczypta soli - 1 łyżka curry - 1 łyżeczka papryki ostrej - 400 ml bulionu warzywnego - 1 łyżeczka suszonych listków kolendry Paprykę oraz pomidora kroimy w kostkę, a pora, selera naciowego i cukinię w plasterki lub półplasterki. Wrzucamy warzywa w kolejności : seler naciowy, papryka, cukinia, por i pomidor. Gotujemy do momentu, aż kaszotto się zagęści i będzie miało konsystencję taką jak na zdjęciu.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://czekoladowa---muffinka.blogspot.com/2017/06/warzywne-kaszotto-z-curry.html