Twarogowa pasta z rzodkiewkami

Ewa
Śniadania
05.06.2017 11:53
Twarogowa pasta z rzodkiewkami

Polecam:) 250 g półtłustego twarogu pół pęczka rzodkiewek pęczek szczypiorku 1 łyżka miękkiego masła słodka papryka w proszku sól Twaróg przekładamy do miski, rozgniatamy go widelcem. Kilka rzodkiewek można pokroić na plasterki – takie większe kawałki będą przyjemnie chrupać;) Szczypiorek drobno siekamy. Rozcieramy razem z miękkim masłem (jeśli ktoś chce, można dodać łyżkę śmietany do rozrzedzenia, ja nie zawsze dodaję). Jedną z takich past jest ta z dodatkiem rzodkiewek oraz szczypiorku.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakinatalerzu.pl/index.php/2017/05/18/twarogowa-pasta-z-rzodkiewka/