Jajka faszerowane tuńczykiem

Sylwia
Śniadania
12.04.2017 10:50
Jajka faszerowane tuńczykiem

Składniki: 3 jajka 1 puszka tuńczyka w sosie własnym 1 duża łyżka majonezu 1 łyżeczka tartego chrzanu 2 – 3 łyżki posiekanej natki pietruszki szczypta pieprzu i soli do smaku Przygotowanie: Jajka gotować przez 10 minut z dodatkiem soli, wystudzić przelewając zimną wodą i obrać. Jajka faszerowane stanową piękną dekoracje Wielkanocnego stołu oraz ciekawe śniadanie na co dzień. Przekroić jajka na pół i oddzielić żółtko od białka. Moja propozycja na farsz do jajek jest tuńczyk i chrzan.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kuchniawedwoje.pl/jajka-faszerowane-tunczykiem/