Nie ma co przedłużać zapraszam do przepisu :) Wegańska tarta czekoladowa bez pieczenia z nutą pomarańczy Składniki: 1 puszka schłodzonego mleczka kokosowego 2 czekolady deserowe 1 pomarańcza 90 g daktyli 50 g mielonych migdałów 30 g płatków owsianych Przygotowanie: Ta aksamitna tarta czekoladowa bez pieczenia na spodzie z daktyli, płatków owsianych i migdałów będzie idealna jako szybki i prosty deser. Gdy mleko już będzie bulgotać, zdejmij je z gazu i wlej do miski z czekoladą. Po tym czasie odciśnij daktyle z wody, przełóż do malaksera i blenduj tak, aby powstała jednolita masa. Do masy dodaj startą skórkę z pomarańczy, poczekaj ok. 2 minuty i mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.wegujemy.pl/2017/04/weganska-tarta-czekoladowa-bez.html