Malinowe frappe

Agata
Desery
04.10.2016 9:08
Malinowe frappe

Malinowe frappe z Inką 10 minut Składniki: 2 łyżeczki kawy Inki kawy Inki 100 ml wody 100 ml mleka 1-2 łyżeczki cukru brzozowego do smaku kostki lodu 1/2 szklanki malin Wykonanie: Do szklanki z malinami wrzucamy kostki lodu, wlewamy kawę. Do kubka wsypujemy kawę, dodajemy wodę, cukier brzozowy i mieszamy, aż wszystko się rozpuści. Idealna dla dzieci i dorosłych, w szczególności tych, którzy nie mogą pić zwykłej kawy. Zapraszam na pyszne malinowe frappe, które przygotowałam na bazie kawy Inka . Możemy ją przyrządzić z dodatkiem mleka lub wody.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2016/09/malinowe-frappe-z-inka.html