Pasta z makreli

Jacek
Śniadania
27.08.2016 10:51
Pasta z makreli

Składniki: 1 duża wędzona makrela 1/2 cebuli 2-3 jajka ugotowane na twardo 2 łyżki musztardy 1 łyżka przecieru pomidorowego 1 łyżka majonezu pieprz do smaku 1/2 pęczka szczypiorku Makrelę oddzielić od skóry, dokładnie usunąć wszystkie ości i rozdrobnić (rozetrzeć) w misce widelcem. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek, posiekać na drobną kostkę, dodać do reszty. Pasta z makreli Smaczna i zdrowa (makrela zawiera bardzo duże ilości kwasów omega-3 i omega-6 oraz selenu) Wstawić na 30 minut do lodówki, aby pasta się schłodziła, a smaki przegryzły.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kuchniajackaplacka.blogspot.com/2016/08/pasta-z-makreli.html

Przepisy na domowy ser i chleb

Jacek