Placki twarogowe - mini serniczki z patelni z masłem orzechowym

Martyna
Śniadania
09.07.2016 16:24
Placki twarogowe - mini serniczki z patelni z masłem orzechowym

🙂 Składniki na 3 porcje (jedna to ok. 249kcal): – 300g twarogu – 6 łyżek otrębów owsianych/gryczanych – 2 łyżki mąki owsianej/gryczanej – 2 łyżki masła orzechowego – 1-2 łyżeczki ksylitolu/cukru – 2 jajka wciąż wydaje mi się, że mam wiele spraw na głowie, że nie mam tak wiele czasu na przyjemności. Świetnie smakuje z sezonowymi owocami, które bez problemu możemy kupić na hali oraz w każdym osiedlowym warzywniaku, oczywiście mowa o borówkach, jeżynach, malinach, jagodach. Dodatkowo: – kilka łyżeczek jogurtu naturalnego – ulubione owoce: borówki, jeżyny, maliny Twaróg rozgniatamy widelcem, dodajemy pozostałe składniki i porządnie mieszamy. W końcu lecę do Hiszpanii, odpocznę, może wreszcie się opalę oraz w przerwie między kolejnymi łykami Sangrii będę zajadać się hiszpańskimi przysmakami. Póki co, jeszcze do mnie nie dociera, że już mam wakacje. Lecz już za kilkanaście dni mam nadzieję, że to się zmieni.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://befitbestrong.pl/placki-twarogowe-serniczki-z-patelni-z-maslem-orzechowym/