Pasta bezrybna z samej nazwy już nakierowuje nas na tor, na którym rybki nie ma na talerzu tylko pływa gdzieś tam w morzu, oceanie czy innym akwenie. Tak więc pasta bezrybna, z którą masz tutaj do czynienia jest fit, ale przy tym bardzo smaczna, bo jednak jest to priorytet w mojej kuchni. Pasta bezrybna – najlepszy przepis Na weganie rybka wędzona z serem białym, na śniadanie? Teraz, gdy staram się częściej stawiać na stole produkty dobre jakościowo, ale też zdrowe, ograniczam majonez (sojonez) do sałatki jarzynowej lub odświętnych nuggetsów. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie, aby postarać się zastąpić te smaki, które nam towarzyszą we wcześniej wymienionych produktach. Jeśli wpadnie Ci do głowy rezygnacja z oleju lnianego, ponieważ musisz specjalnie do tego przepisu go kupować, to nie ma problemu! Olej lniany oraz glony (nori) świetnie się w tej roli sprawdzają, ponieważ posiadają charakterystyczny, swoisty zapach rybny.