Szybko odkryłam też, że ryż na mleku dużo bardziej smakuje mi, gdy użyję mleka kokosowego, ale nie ukrywam, że jestem jego wielką miłośniczka (i nie chodzi tylko o smak, tutaj możesz poczytać dlaczego). Będę prosić rodziców o przysłanie mi starego aparatu, a póki co zostają mi zdjęcia, które już zrobiłam (a takich, które się nadają, jest mało), telefon, albo kompakt, który robi wybitnie brzydkie zdjęcia jedzenia. Ryż na mleku bardzo często zdarzało mi się kupować, miałam na jego punkcie małą obsesję w pewnym okresie. Niestety próby robienia go w domu kończyły się dość niefortunnie, ponieważ dodawałam zbyt duże ilości ryżu i powstawała papka, w ilości wystarczającej pewnie dla wojska. Ryż na mleku najlepszy z owocami ???????????????? Np. z mango i skórką z limonki, które powodują, że zjadam od razu podwójną porcję!