Już sama w sobie jest pyszna, ale w połączeniu z galaretką truskawkową i zatopionymi w niej truskawkami smakuje mi dużo bardziej. Kilka miesięcy temu skradł Wasze serca mój sernik pistacjowy, który przygotowałam właśnie z użyciem ich pasty z pistacji. Ostatnio dodałam tą pastę z wanilii do mojego kremu budyniowego i powiem Wam, że już dawno nie wyszedł mi tak smaczny! Ten deser z truskawkami z pewnością posmakuje Wam i Waszym gościom! Panna cotta z truskawkami i galaretką to fantastyczny, letni deser. Jeśli chcecie wypróbować coś naprawdę meeega pysznego to zamówcie ich Królową Pistację (idealna do naleśników, gofrów, kremów) lub moje ostatnie odkrycie – obłędny krem Księżna Karmelowa. Ta pasta powstaje z ziarenek wanilii (typ Bourbon), które są zbierane na słonecznych polach Madagaskaru. Co więcej – świetnie wygląda w szklance czy pucharku przez ten efekt ukośnej galaretki.