Składniki: Spód: 250 g herbatników maślanych 100 g miękkiego masła Łyżka mąki kokosowej Składniki na masę dyniową: 1 szklanka puree z dyni 2 galaretki pomarańczowe Składniki na masę orzechową: 250g orzechów włoskich ¾ szkl. Składniki na masę mascarpne: Śmietanę z cukrem i serkiem mascarpone ubijamy na sztywno. Składniki na masę dyniową: W tym czasie puree z dyni chwilkę gotujemy. Składniki na mase mascarpone: Śmietana 30% – 250ml 3 łyżki cukru pudru 1 opakowanie serka mascarpone Gotowy kremem przekładamy na wystudzoną masę dyniową do naszych obręczy. Składniki na masę orzechową: Mleko zagotowujemy, dodajemy zmielone orzechy. Dodatkowo: Wykonanie: Spód: Ciastka mielimy w malakserze a następnie mieszamy razem z stopionym masłem i wykładamy równomiernie dno obręczy. Wszystkie akcesoria do pieczenia i inne produkty w tym sklepie wykonane są z wysokiej jakości materiałów. Masę studzimy, tężejącą wykładamy na kruchy spód.