- Czas gotowania: 15 min
- Czas przygotowania: 45 min
Składniki
SKŁADNIKI NA 8 PORCJI:
* 200 g ugotowanej kaszy jaglanej
* 4 całe jajka
* 150 g jogurtu greckiego light
* 3 miarki białka Isolate 100 Trec Nutrition (ok. 60 - 70 g): http://bit.ly/ISOLATE100
* 200 g borówek
Przepis
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni.
2. Przełóż do dużej miski wcześniej ugotowaną kaszę jaglaną.
3. Dodaj 4 całe jajka.
4. Dodaj 150 g jogurtu greckiego light.
5. Dodaj 3 miarki białka Isolate 100: http://bit.ly/ISOLATE100
6. Całość dokładnie wymieszaj za pomocą blendera.
7. Masę przełóż do formy do pieczenia.
8. Na masę wyłóż borówki.
9. Formę z plackiem przełóż do piekarnika i piecz ok. 20 min w temperaturze 180 stopni.
10. Po upływie 20 min wyjmij placek z piekarnika i przełóż na talerz.
Smacznego!