Domowa granola w wersji niskokalorycznej! Granola idealnie sprawdzi się jako dodatek do jogurtu lub mleka na śniadanie, czy też zdrową i pożywną przekąskę między posiłkami. Granolę przygotowałam z dodatkiem żurawiny, jabłka, cynamonu i bakalii. Bazą granoli są płatki owsiane. Całość słodzona syropem klonowym. Ile czasu piec domową granolę? Domową granolę należy piec około 1 godz. 30 min w piekarniku nagrzanym do 110 stopni Celsjusza. Co 20 minut zamieszaj granolę, ale równo się upiekła. Domowa granola – PRZEPIS Granola z żurawiną i jabłkiem Drukuj Ocena: 5.0 /5 ( 2 głos/y ) składniki 150 g płatków owsianych 1 jabłko 70 g suszonej …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://viagusto.pl/domowa-granola-z-zurawina-i-jablkiem/