Póki co, zapraszam na kotlety :) Składniki: 1 pierś kurczaka 350 g 150 g. pieczarek 1/2 cebuli 1 bułka kajzerka 1 jajko sól, pieprz majeranek papryka słodka i ostra Miały być mielone z piersi kurczaka, ale pomyślałem, że pierś i pieczarki zawsze dobrze razem smakują. Smażyć kotlety po kilka minut z każdej strony na małym gazie. Myślę, że można by to zrobić też w formie pulpecików w sosie. Powiem Wam, że często mam problem, co zrobić na obiad. Za jakiś czas wypróbuję i na pewno podzielę się z Wami przepisem. Dodatkowo: masło do smażenia pieczarek bułka tarta do obtoczenia kotletów olej do smażenia kotletów Wykonanie: Pierś zmielić. Od czasu do czasu, robię drobiowe mielone, tym razem też tak miało być. Cebulę pokroić w kosteczkę i podsmażyć na maśle. Ostatnio na obiad wymyśliłam takie kotlety.