Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą

kardamonovy
Śniadania
18.11.2020 17:15
Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą

Pomidorowa pasta z makreli Pasta z makreli z marynowaną chili i szczypiorkiem Pasta z makreli z suszonymi pomidorami Pasta z wędzonej makreli i ogórka kiszonego Pasta jajeczna z tuńczykiem i kiszonym ogórkiem Pasta jajeczna z wędzonym kurczakiem Pasta jajeczna z tuńczykiem i porem Pasta jajeczna z chrzanem Pasta jajeczna z ziołami Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami Pasta z makreli i serka wiejskiego Z tym produktem moje dziecko już nie wydziwia, podchodzi z łyżeczką, ładuje i je. Podobne przepisy: Pasta z makrelą, jajkami, ziołami i fetą Pasta z makreli i jajek Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą (jak i każda inna) jak zwykle najlepiej wchodzi na śniadanie. No dobra, nie muszą być szczodre, ale muszą być bardzo bardzo szczęśliwe. Na szczęście z roku na rok jest ich coraz mniej. Nie będzie bardzo wyczuwalny, ale może podrasuje może jeszcze bardziej pastę. Jajka wkładamy do garnka z wodą, gotujemy od zagotowania 8 minut, lekko studzimy i obieramy. Poza sezonem oczywiście też, ale jak wiadomo nie będzie to już to samo. Składniki: 1 wędzona makrela 4 jajka pół małej cebuli 2 łyżki jogurtu naturalnego 1 łyżka majonezu 1 łyżeczka musztardy sól pieprz natka pietruszki do przybrania (opcjonalnie) Nie to nie, może za jakiś czas. Albo przyszło, ale stwierdziłam, że to jednak nie będzie pasowało. Nie, nie płacą mi za to. Kiedyś będę miała swoje osobiste kury, mówię Wam, wtedy nie będę miała takich rozkmin. Na kolację też zagra, ale jakoś my zawsze jemy ją jednak rano. Pasta pyszna jest właściwie od razu, nie trzeba jej odstawiać do przegryzienia się. Nie, to nie alergia, to niechcieizm. I jajka z wolnego wybiegu. To po prostu najsmaczniejszy majonez na świecie i na dodatek ze świetnym składem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kardamonowy.pl/pasta-jajeczna-z-wedzona-makrela-i-musztarda/