😉 Składniki na zrazy z karkówki: 1 kg karkówki 6-8 plasterków boczku lub ulubionej szynki 1 cebula 2 ogórki konserwowe 2 kromki czerstwego chleba musztarda sarepska, sól, pieprz, przyprawa do mięsa Przygotowanie: Mięso pokroić w plastry, rozbić tłuczkiem do mięsa. Cebulę obrać i pokroić w piórka, ogórka pokroić w ćwiartki, a chleb w paski. Każdy kto lubi karkówkę, z pewnością musi wypróbować mojego przepisu na pyszne zrazy z karkówki! Na każdym kawałku mięsa układamy plasterek boczku (lub szynki), ogórka, paseczek chleba oraz cebulkę. Mięso po upieczeniu jest bardzo aromatyczne, delikatne i po prostu rozpływa się w ustach! Każdą roladkę podsmażamy z każdej strony na złoty kolor.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://gotujzprezesem.pl/2017/01/zrazy-z-karkowki/