1 jabłko 1 duży burak ćwikłowy marynowany 1 łyżeczka cukru ½ pęczka pietruszki 100ml oleju Kujawskiego 3 ziarna 1 łyżka soku z cytryny Buraka oraz jabłko ścieramy na grubsze wiórki, marchewkę oraz cebulę na drobnych oczkach (można nawet na tych do tarcia ziemniaków ). Wielu z Was patrząc na zdjęcie pewnie pomyślało, że coś mi się pomyliło, bo przecież to nie biała, a czerwona kapusta. Łapcie przepis i działajcie! Składniki: 300g białej kapusty 1 duża marchewka 1 średniej wielkości cebula biała Zastanawiam się, czy nie pomyśleć o podobnej do słoików na zimę, bo jest naprawdę genialna.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://kuchniawczekoladzie.blogspot.com/2020/08/surowka-z-biaej-kapusty.html?m=1