Polecam i miłego poniedziałku Wam życzę :-) Składniki na 4 porcje: około 1 kg fasolki szparagowej natka pietruszki starta mozzarella bułka tatra (ilość wedle uznania) 2 płaskie łyżeczki przyprawy curry 2 łyżki masła 1. Z fasolki obcinamy końcówki i gotujemy do miękkości. 3. Bułkę tartą mieszamy z curry, dodajemy do fasolki i delikatnie mieszamy, żeby połączyła się z fasolką. Jeśli jesteście fanami fasolki szparagowej, to polecam Wam taką zapiekaną z przyprawą curry, bułką tartą i mozzarellą. U mnie dwa kolory, ale jak macie tylko żółtą, albo tylko zieloną to spokojnie możecie zrobić jeden rodzaj.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://kruchebabeczki.blogspot.com/2020/08/fasolka-szparagowa-zapiekana-z-curry.html