Wyrośnięte ciasto wyjmij z miski, krótko wyrób ręką na delikatnie podsypanym mąką blacie, uformuj wałek i podziel na 6 – 10 kawałków (u nas akurat lubimy większe drożdżówki, więc zrobiłam 6 szt. ale śmiało można zrobić mniejsze i wtedy do 10 szt. Gotowe drożdżówki po przestygnięciu możesz posypać cukrem pudrem lub zrobić lukier, aczkolwiek u nas znikają jeszcze na ciepło, takie golasy, bez cukru pudru, bez lukru. Owoce wymyj pod bieżącym strumieniem wody i jeśli trzeba przekrój na pół, również odstaw na bok. Masło roztop na parzę, lub wrzuć na parę sekund do mikrofali. Po tym czasie zrób spodem kieliszka lub szklanką wgłębienie w każdej bułeczce i nadziej twarogiem, na twaróg wyłóż ulubione owoce, a boki posmaruj rozbełtanym białkiem. Wyrobione ciasto wrzuć do miski, przykryj ściereczką kuchenną i odstaw w ciepłe miejsce na 1 godz. do wyrośnięcia, podwojenia objętości. Piecz na funkcji góra – dół bez termoobiegu ok. 15 – 20 mim. Z każdego kawałka uformuj zgrabną bułeczkę, układaj na blaszce od piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia.