Piersi umyj, osusz i pokrój w kosteczkę. Skrop olejem i posyp przyprawą gyros-kebab, następie dokładnie wymieszaj. Przykryj folią spożywczą miseczkę z mięsem i odstaw do lodówki na 2,3 godz. a najlepiej na całą noc. Ogórki pokrój w drobną kosteczkę i odciśnij z nadmiaru soku. Cebulę pokrój również w drobną kosteczkę. Kukurydzę odcedź na durszlaku, to samo zrób z fasolkami. Pekinkę przekrój wzdłuż, następnie każdą połowę jeszcze raz na pół i posiekaj w drobne paseczki nożem. Osól na durszlaku i odstaw na chwilę, żeby puściła sok. Mięso usmaż na niewielkiej ilości oleju, następnie wyłóż na ręcznik papierowy. Zawsze robię gyrosa w …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://slodkoslodka.pl/saatka-gyros/