smażymy na odrobinie smalcu aż się zarumieni i zmięknie,dodajemy do kapusty kiełbaskę kroimy w półplasterki,boczek w kosteczkę i również podsmażamy, dodajemy do kapusty,mieszamy przyprawiamy do smaku solą, pieprzem,odrobiną maggi (jak ktoś lubi) makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu ,odcedzamy(nie przepłukujemy wodą), mieszamy z kapustą i gotowe!! smacznego!!! Pyszny obiad dla całej rodziny,który przygotujecie w 30 min. Zapraszam po przepis Składniki: 2 małe młode kapusty,lub jedna duża 2- 3 cebule 4 kiełbaski 150 g boczku wędzonego opakowanie makaronu łazankowego smalec, sól,pieprz maggi Przygotowanie:
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.swojskiejedzonko.com/2020/05/azanki-z-moda-kapusta-i-kiebasa.html