Pasta kanapkowa z makreli

Magdalena
Przekąski
19.01.2020 18:45
Pasta kanapkowa z makreli

Składniki makrela wędzona, 1 szt. jajka ugotowane na twardo, 3-4 szt. średnia cebula, 1 szt. ogórki kiszone (lub konserwowe), 2-3 szt. natka pietruszki, 1 łyżka koperek świeży, 1 łyżka majonez, 2-3 łyżki jogurt naturalny, 2-3 łyżki sól, pieprz Wykonanie Jajka rozgnieść w misce. Będzie mi bardzo miło jeśli podzielicie się opinią na temat tego przepisu w komentarzu 😉 Zdrowa, smaczna i bardzo pożywna pasta z wędzonej makreli to idealna propozycja na śniadanie lub kolację. Makrelę oczyścić z ości, rozdrobnić na kawałki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://imadzik.pl/pasta-kanapkowa-z-makreli/