Surówka z kapusty pekińskiej, kukurydzy i ogórków kiszonych Składniki: 1/2 dużej kapusty pekińskiej 1/2 puszki kukurydzy 2-3 ogórki kiszone 1/2 pęczku koperku 2 łyżki majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego pieprz sól Najpierw drobno szatkujemy kapustę i wrzucamy do miski. Surówka z kapusty pekińskiej, kukurydzy i ogórków kiszonych to przepis łatwy, szybki i bardzo smaczny. Z drugiej połowy kapusty możecie przygotować TĘ SURÓWKĘ następnego dnia. Świetnie łączy się praktycznie ze wszystkimi warzywami i to zarówno tymi świeżymi, jak i przetworzonymi. Na koniec dorzucamy drobno posiekany koperek i wszystko dokładnie mieszamy.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://patigotuje.pl/dodatki/salatki-i-surowki/surowka-z-kapusty-pekinskiej-kukurydzy-i-ogorkow-kiszonych