Już dawno chodziła za mną ochota na wytrawne naleśniki i jak tylko zobaczyłam w mięsnym sklepie bardzo ładne mięso wołowe to stwierdziłam, że jak tylko wrócę z zakupów to je od razu zmielę w maszynce i przygotuję z niego farsz do moich naleśników. Jeżeli nie masz czasu na przygotowywanie pracochłonnego obiadu to wystarczy jedynie umiejętność mieszania zawartości na patelni, a po 20-25 minutach zyskujesz pyszny, sycący posiłek i kulinarną satysfakcję. Do mojego przepisu na zapiekane naleśniki użyłam nowości od firmy The Green Woodpecker Trill, a mianowicie warzywne risotto do samodzielnego przygotowania z dynią, pieczarkami i nutą chili. Zapiekane naleśniki z warzywnym risotto i mielonym mięsem to pomysł na pyszny i bardzo efektowny obiad dla całej rodziny. Są to przede wszystkim dania, które należy przygotować samodzielnie, a jednocześnie nie trzeba odmierzać składników czy kroić warzyw. Sam producent tego produktu pisze: “To jedyne risotto w Polsce o tak czystym składzie.