obiłam w formie o wymiarach 26 cm x 32 cm. Składniki: na biszkopt 6 jajek 0,5 szklanki cukru 1 szklanka posiekanych orzechów włoskich 100 g wiórków kokosowych garść rodzynek 1 łyżka mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia na ser 1 kg sera 5 jajek 200 g masła 200 ml mleka 1 szklanka cukru 2 budynie waniliowe dodatkowo 2 galaretki brzoskwiniowe 1 puszka brzoskwiń 1 opakowanie delicji kawa Wykonanie: Z podanych składników upiec biszkopt bakaliowy. Ser, masło, jajka, cukier zmiksować ze sobą następnie przelać na dużą patelnię lub do garnka o grubym dnie, masę podgrzewać cały czas mieszając gdy będzie ciepła dodać budyń rozpuszczony w mleku, na tym etapie masy trzeba bardzo pilnować, ponieważ bardzo łatwo się przypala, gotować do uzyskania konsystencji budyniu. 1/2 sera wylać na biszkopt bakaliowy, na serze ułożyć delicje namoczone w kawie, przykryć je drugą częścią masy serowej.