Pasta with sweet potato and pumpkin in creamy sauce 3 servings (1 has 385 kcal) time of preparation: 10 minutes (+ 10 minutes of cooking) Ingredients: 190 g favorite pasta 330 g baked pumpkin 65 g cooked sweet potato 3 garlic cloves 10 g peanut butter bunch of parsley oil for frying 1 teaspoon maple syrup 1 teaspoon yeast flakes 1 teaspoon smoked paprika 1 teaspoon garlic 1/2 teaspoon garam masala spices chili and salt to taste 225 g plantbased yogurt Instructions: Cook pasta according to the instructions on the packaging. Makaron z batatem i dynią w kremowym sosie 3 porcje (1 ma ok. 385 kcal) czas przygotowania: ok. 10 minut (+ 10 minut gotowania) koszt: ok. 3.40 zł za porcję Składniki: 190 g ulubionego makaronu 330 g upieczonej dyni 65 g ugotowanego batata 3 ząbki czosnku 10 g masła orzechowego pęczek natki pietruszki oliwa do smażenia 1 łyżeczka syropu klonowego 1 łyżeczka płatków drożdżowych 1 łyżeczka papryki wędzonej 1 łyżeczka czosnku 1/2 łyżeczki przypraw garam masala chili i sól do smaku 225 g jogurtu roślinnego Wykonanie: Fry the pumpkin, sweet potato and garlic with spices in olive oil (add water if it sticks to the pan) for about 10 minutes. Finally, add yogurt and pasta.