100 g ryżu do sushi 1 łyżka octu ryżowego 5 płatów alg nori 6 paluszków krabowych 1 łyżka marynowanego imbiru świeży zielony ogórek awokado olej do smażenia wykałaczka Ciasto; 0,5 szklanki mąki pszennej jajko 0,5 szklanki wody szczypta soli Na środku kwadratu połóż ryż (ułóż go w kształt koła), następnie na ryżu połóż pokrojone paluszki krabowe i marynowany imbir. 4 płaty alg nori ułóż w kwadrat (na tzw.zakładkę) tak aby postał duży kwadrat i za pomocą wody sklej brzegi. Dodałam do sushi crunch wrap składniki jakie lubię w sushi , dodajcie do swojej wersji to co lubicie … łosia, tuńczyka, mango, sezam, sos wasabi, chilli … SMACZNEGO! W dalszej kolejności połóż usmażony wcześniej w cieście płat nori, pokrojonego świeżego ogórka i pokrojone awokado.