Grill: Położyć bagietki na grillu i na małym żarze zgrillować, obracając co jakiś czas aby się nie przypaliły ze spodu. No chyba, że jest to kawa mrożona:) Te bagietki to chyba jeden z najszybszych przepisów na przekąskę, imprezę czy grilla. Do tej pory przygotowałam je na maśle i smarowałam każdą kromkę osobno, ale ten sposób pozwala zaoszczędzić sporo czasu :) Składniki: - 3 bagietki - pęczek koperku - 2-3 ząbki czosnku - sól - ok. 1/3 szklanki oliwy Koperek drobno posiekać i wsypać do miski. Nałożyć masę koperkową i wetrzeć ją w powstałe zgłębienia i na całej powierzchni bagietki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://only-my-simple-kitchen.blogspot.com/2019/08/bagietki-czosnkowo-koperkowe.html