Składniki na około 10 kotletów: - 500 g mrożonych filetów rybnych - 1 jajko - 1 kajzerka namoczona w mleku - mały pęczek koperku - sól, pieprz - 3 łyżki bułki tartej - mąka, jajko i bułka tarta do panierowania Rybę rozmrozić, odcisnąć z nadmiaru wody i zmielić w maszynce do mielenia mięsa. Pomyślałam, że skoro lubi wszelkiego rodzaju kotlety i pulpety, to w tej wersji podam jej także rybę. Polecam do takich kotlecików ziemniaczki i surówkę z kiszonej kapusty - a w sezonie letnim fasolkę szparagową :) Formować równej wielkości kotleciki, które następnie panierować w mącę, roztrzepanym jajku i bułce tartej. I sukces - zamiana mięsa na rybę wizualnie nie została zauważona ;) Kotlety smażyć po kilka minut z każdej strony aż zrobią się złotobrązowe. Podana w tej postaci wszystkim nam bardzo smakowała.