Cukinia faszerowana pieczarkami

Fit
04.09.2019 12:23
Cukinia faszerowana pieczarkami

Składniki: 4 cukinie średniej wielkości 0,5 kg pieczarek 1 duża papryka 1 duża cebula 1 woreczek ciemnego ryżu kilka gałązek natki pietruszki 100 g utartego parmezanu 2 łyżki oleju rzepakowego 1 łyżeczka słodkiej papryki szczypta chilli 1 łyżeczka kurkumy pieprz, sól Cukinię przekrój wzdłuż, wydrąż gniazda nasienne i poukładaj na folii aluminiowej. Cebulę, paprykę i pieczarki pokrój na kawałki i podduś na patelni z odrobiną oleju i przypraw. Dziś pomysł na… szybki, lekki i sycący obiad – cukinię faszerowaną pieczarkami, warzywami i ryżem. Smakuje zarówno na gorąco jak i na zimno.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smaczna-dieta.pl/pieczarkowa-cukinia/