Ot, szybki deser dla każdego. SKŁADNIKI: 2 paczki biszkoptów podłużnych 750 g mascarpone 5 – 6 kopiastych łyżek Nutelli 330 ml śmietanki 30 % pudełeczko malin lub innych kwaśnych owoców (porzeczek, wiśni itp.) PRZYGOTOWANIE: Biszkoptom, które układamy na boku odcinamy końcówki – tak o około 4 cm, by nie były one już zaokrąglone po obu stronach. Ciast wkładamy do lodówki przynajmniej na 2-3 godziny – po upływie tego czasu można spokojnie kroić i się delektować. Wyrównujemy, ponownie układamy resztę biszkoptów (można,a a nawet trzeba użyć te ścinki, które nam pozostały) i wykładamy drugą część kremu. Zapewniam was, że ciasto robi się w 20 minut, a po 2-3 godzinach chłodzenia można je już jeść. Na dnie układamy pozostałe biszkopty, na nie wykładamy połowę kremu czekoladowego.