To świetna sałatka na letni obiad czy dodatek do grilla. 6-8 ziemniaków 3 ogórki kiszone 3 ogórki konserwowe pęczek rzodkiewek 3 jajka ugotowane na twardo 1-2 łyżki posiekanego drobno koperku 2 łyżki majonezu 1-2 łyżeczki musztardy 4-5 łyżek gęstego jogurtu naturalnego sól, pieprz Ziemniaki gotujemy w mundurkach w osolonej wodzie. Rzodkiewki i ogórki kroimy w średniej wielkości kostkę. Po przestudzeniu obieramy i kroimy w średniej wielkości kostkę. Jeśli miałabym wskazać tą najlepszą, albo taką, która smakuje mi najbardziej miałabym duży problem. Obieramy, kroimy w grubą kostkę. Udostępnij Zapisz To już kolejna sałatka ziemniaczana na blogu. Delikatny smak ziemniaków zaostrza dodatek ogórków oraz rzodkiewki.