Zupa szczawiowa ze szparagami

Malgorzata
Zupy
19.06.2019 10:54
Zupa szczawiowa ze szparagami

English version Sorrel asparagus soup (4-5 servings) Ingredients: 1,5 l of vegetable or chicken stock 3 young potatoes, washed and diced 1 bunch of sorrel, chopped 1 bunch of youn beet leaves (without stalks), chopped 1/2 bunch of green asparagus, sliced 1 tablespoon of butter 1 onion, diced 2 cloves of garlic, minced juice from1/2 of lemon 2 hard boiled eggs 150 ml of double cream sugar, salt and pepper to taste Preparation: Heat medium pot over medium heat, add butter and onion and cook until translucent. Składniki: 1,5 l bulionu warzywnego lub drobiowego 3 młode ziemniaki, umyte i pokrojone w kostkę 1 pęczek szczawiu, posiekany 1 pęczek liści botwiny (bez łodyg), posiekane 1/2 pęczka zielonych szparagów, pokrojonych w plasterki 1 łyżka masła 1 cebula, pokrojona w kostkę 2 ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę sok z 1/2 cytryny 2 jajka ugotowane na twardo 150 ml śmietany kremówki cukier, sól i pieprz do smaku Przygotowanie: W większym rondlu rozpuść masło i podsmaż cebulę do zeszklenia. Jednym z ekstra dodatków były szparagi, które akurat miałam z lodówce więc ten przepis spadł mi z nieba;) Then add potatoes and cook for 2-3 minutes, stir in the garlic at the end of cooking. Następnie dodaj ziemniaki i podsmaż przez 2-3 minuty, wmieszaj czosnek pod koniec smażenia. Next add sorrel, beet leaves and asparagus and cook for another 10 minutes. Add the stock, bring to a boil and cook for about 10 minutes, until the potatoes are almost soft. Wlej bulion, doprowadź do wrzenia i gotuj przez około 10 minut, aż ziemniaki zmiękną.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://karmelowy.pl/zupa-szczawiowa-ze-szparagami-sorrel-asparagus-soup/