Natrzeć przygotowaną pastą, umieścić w naczyniu, przykryć folią spożywczą i ustawić na noc w lodówce - udka przed pieczeniem ocieplić w temperaturze pokojowej. Kurze uda możesz przygotować na wiele sposobów i wg mnie każdy nowy przepis jest w cenie, ponieważ nie ma nic gorszego niż nuda w kuchni. Składniki: 4 kurze udka 3 łyżki keczupu 1 łyżka oleju 2 łyżki sosu sojowego 1 łyżka miodu 1 łyżeczka oregano 1 łyżeczka tymianku Przygotowanie: Ułożyć na blaszce, nadmiar sosu rozłożyć na mięsie - piec w 180*C 60-75 minut, w zależności od wielkości nóżek.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.gotujzdrowokolorowo.pl/2019/05/udka-kurczaka-w-ketchupie.html