Albo nawet na kolację ;) jest pysznie <3 SKŁADNIKI (1 porcja - 340 kcal) 2 jajka 5 szt zielonych szparagów 1/4 kulki mozzarelli (30 g) 5 pomidorków koktajlowych 2 plasterki szynki parmeńskiej sól, pieprz, zioła prowansalskie PRZYGOTOWANIE Szparagi myjemy i odrywamy zdrewniałe końce. Smacznego :) 1 porcja - 340 kcal - białko - 27 g - tłuszcz - 22 g - węglowodany - 11 g - błonnik - 3.5 g Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie Na małej patelni roztapiamy masło, smażymy kawałki szparagów (bez główek) na średnim ogniu przez 5 minut (w ostatniej minucie dorzucamy główki).
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2019/05/omlet-ze-szparagami-mozzarella-i-szynka.html