Jak się rozpuści, to do gorącej dodajemy kajmak i mieszamy, żeby masa zrobiła nam się w miarę gładka (w masie mogą zostać grudki kajmaku, ale rozetrze on się nam ładnie na waflu). Na końcu wafel ja zawsze zawijam w opakowanie w którym był, przykładam czymś ciężkim i zostawiam na noc. Teraz zaczynamy przekładać wafle i tak u mnie najpierw pierwszy posmarowany masłem orzechowym, kolejny masą kajmakową z gorzką czekoladą i tak naprzemiennie. Polecam i miłego piątku Wam życzę :-) Składniki: - 100 g gorzkiej czekolady - 400 g masy kajmakowej - masło orzechowe - 6 łyżek mleka 2 % - opakowanie wafli 1. Widziałam takiego wafle gdzieś w internecie, ale przepis mi uciekł, więc zrobiłam po swojemu i wyszło super. Tym razem wafel z kajmakiem, gorzką czekoladą i masłem orzechowym.