Herbaciano-Porzeczkowy Piernik na szybko 5 porcji (1 ma ok. 200 kcal) czas przygotowania: ok. 15 minut (+ 45 minut pieczenia) koszt: 0,85 zł za porcję Składniki: 35 ml mleka roślinnego 90 g dżemu z czarnych porzeczek 20 g masła orzechowego 20 g oleju kokosowego 20 g syropu klonowego 30 ml herbaty 105 g mąki pszennej 1 łyżeczka kakao 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1/2 łyżeczki sody 1 łyżeczka cynamonu polewa: 3 kostki gorzkiej czekolady 1 łyżeczka oleju kokosowego wiórki kokosowe Wykonanie: Mieszamy w pierwszej kolejności mokre składniki na ciast, następnie dodajemy mąkę i pozostałe, sypkie składniki. Tea-Currant Gingerbread Very simple and quick Tea-Currant Gingerbread! 5 servings (1 has 200 kcal) time of preparation: 15 minutes (+ 45 minutes of baking) Ingredients: 35 ml of plantbased milk 90 g of black currant jam 20 g of peanut butter 20 g of coconut oil 20 g of maple syrup 30 ml of tea 105 g of wheat flour 1 teaspoon of cocoa 1 teaspoon of baking powder 1/2 teaspoon of baking soda 1 teaspoon of cinnamon icing: 3 cubes of dark chocolate 1 teaspoon of coconut oil coconut chips Instructions: First mix the wet ingredients, then add flour and other dry ingredients. Put the dough in a small mold and bake it in 170 Celsius degrees for about 45 minutes. Melt the ingredients for the icing and pour it on the cooled cake, sprinkle with coconut. Roztapiamy składniku na polewę i wylewamy na wystudzone ciasto, posypujemy wiórkami.