Kotleciki jagnięce

Obiad
04.12.2018 21:26
Kotleciki jagnięce

Zobacz też przepisy: – indyjskie chlebki naan kotleciki jagnięce PRZYGOTOWANIE: 30 minut ILOŚĆ PORCJI: 2-3 SKŁADNIKI: – 6-10 kotlecików jagnięcych lub cały comber – 2-3 łyżki pasty Madras Patak’s Paste Pots – olej do smażenia – świeża kolendra do posypania – do podania: ryż lub zapiekane ziemniaki, mango chutney Patak’s, sałatka lub gotowane warzywa Przygotowanie: Jeśli kupiłeś/aś cały comber pokrój go w poprzek na małe kotleciki. Z dodatkiem pasty madras możecie przygotować cały jagnięcy comber lub podzielić go w niewielkie kotleciki jagnięce z kostką. Już od jakiegoś czasu na moim blogu możecie znaleźć potrawy inspirowane smakami Indii, z dodatkiem pysznych past i sosów Patak’s. Zebrałam je dla Was w jedną kategorię i dostęp do wszystkich znajdziecie w głównym menu w kategorii KUCHNIA INDYJSKA. Za pomocą dłoni lekko spłaszcz mięso, a następnie zamarynuj je w paście Madras Patak’s. Kotleciki możesz usmażyć na patelni lub przygotować na grillu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://nietylkopasta.pl/kotleciki-jagniece/