Jesienny budyń jaglany z porzeczkami i musli

Agata

Śniadania

02.11.2018 16:52

Jesienny budyń jaglany z porzeczkami i musli

Natomiast ostatnio wpadły mi w ręce produkty marki Mixit , gdzie on-line samemu można sobie skomponować swoje ulubione mieszanki musli, kasz, liofilizownaych owoców, wybierając po kolei z pośród ponad 90 składników. Nasz jesienny budyń jaglany z porzeczkami i musli możemy jeść zarówno na zimno, tak jak jest to podane w przepisie, jak i na ciepło. To kolorowe danie jest proste w przygotowaniu, może więc zachęcicie dzieci, żeby przygotowały je razem z Wami? Mogę je skomponować z tych składników, które lubię, a poza tym nie będą one zawierały zbędnych dodatków, ani dużej ilości cukru. W skład tej mieszanki wchodzą pieczone płatki, błonnik, wiórki czekoladowe mleczne, orzechy laskowe prażone, morele, nasiona słonecznika, jabłka suszone i pestki dyni. A do 15 listopada na hasło Gatita otrzymacie 10% rabatu na Wasze zakupy w sklepie on-line!

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2018/10/jesienny-budyn-jaglany-z-porzeczkami-i.html