smakują tym dużym i małym łasuchom :) Składniki: - Opakowanie ciasta francuskiego - Średniej wielkości jabłko - Cukier płaska łyżka - jajko - cynamon Lukier: - Cukier puder pół szklanki - Woda gorąca łyżka Ciasto francuskie wyciągam z lodówki pól godziny przed przygotowywaniem ciasteczek. Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooku gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy: Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooku gdzie dodaje wszystkie swoje przepisy: Na każdym kawałku na jednej połowie robię nożykiem trzy otwory a na drugą połowę kawałka nakładam jabłka. W tym czasie jabłko obieram ze skórki, wydrążam gniazda nasienne i kroję w kostkę. ( Patrz film poniżej :)) Gotowe ciasteczka przekładam na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Ekspresowy pomysł na szybki deser lub niezapowiedzianych gości :)