Składniki (1 porcja): 2 łodygi rabarbaru 4 łyżeczki ksylitolu 1 łyżka mąki kokosowej 1 łyżka wiórków kokosowych 2,5 łyżki płatków owsianych (bezglutenowych) 1 jajko 1 łyżka oleju kokosowego 1 łyżeczka nasion chia (opcjonalnie) Przygotowanie: Jeżeli macie ochotę na wiosenny przepis na wytrawnie zapraszam Was na sałatkę z kaszą bulgur, botwinką i rzodkiewką! Kruszonkę zrobiłam z mąki kokosowej, wiórków kokosowych i płatków owsianych. Doskonale komponuje się z kwaskowością rabarbaru i rozpływa się w ustach. Przygotuj kruszonkę – wymieszaj wszystkie pozostałe składniki i rozłóż na rabarbarze. Kiedy zobaczyłam jego różowe łodygi wołające do mnie, krzyczące – wiedziałam, że nie mam wyjścia. Jaki jest Wasz ulubiony sposób na rabarbar?