Składniki 70 dag schabu bez kości 3 łyżki octu balsamicznego 8 łyżek oleju 1 łyżeczka pieprzu ziołowego 1 płaska łyżeczka soli 2 ząbki czosnku przeciśniete przez praskę 1 płaska łyżeczka słodkiej papryki 2 szczypty ostrej papryki Schab opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym. Po tym czasie piec mięso w naczyniu żaroodpornym pod przykryciem w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez około 1 godzinę i 15 minut. Jeżeli przygotowaliście danie z moich przepisów proszę podzielcie się swoją opinią w komentarzach za co bardzo dziękuję. Więcej przepisów na dania mięsne z różnych gatunków mięs znajdziecie na moim blogu.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://smakiuczucie.blogspot.com/2018/08/schab-pieczony.html