Tost z pieczywa razowego, pasta z awokado i jajka, a do tego sałata i mamy świetną i pyszną alternatywę dla tradycyjnych kanapek. - 2 kromki chleba razowego - 1/3 dojrzałego awokado - liść sałaty - 1 małe ugotowane na twardo jajko - 1 łyżeczka soku z cytryny - 1 ząbek czosnku - sól, pieprz Wykonanie: Zrobić tosty (w tostownicy lub podpiec na suchej patelni). Awokado rozgnieść z jajkiem, dodać sok z cytryny i drobno posiekany czosnek, doprawić solą i pieprzem. Awokado rozgnieść z jajkiem, dodać sok z cytryny i drobno posiekany czosnek, doprawić solą i pieprzem.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://healthyfoodexplorer.blogspot.com/2018/08/tost-z-pasta-z-awokado-i-jajka.html