Faszerowana papryka

Katarzyna
Obiad
10.08.2018 11:59
Faszerowana papryka

Witam po małej przerwie urlopowej 😎 Wyjazd na Chorwację natchnął mnie paroma ciekawymi przepisami, ale na nie musicie jeszcze poczekać 😋Najpierw muszę przestawić się z powrotem na lekkie domowe dania (sami wiecie jak to jest na urlopach 😂) Dziś zaprezentuję każdemu znaną i przez wszystkich kochana paprykę faszerowaną😍 Tak samo jak cukinia, na pewno często gości na Waszych talerzach tak jak u mnie :) Wartości odżywcze 1 porcji: 680 kcal B 60 g W 76 g T 15 g Składniki na 2 porcje: - 4 duże papryki - 200 g ryżu - 100 g sera gouda - 350 g mięsa mielonego Przygotowanie: Faszerowana papryka lipca 11, 2017 / 7 Papryki faszerowane ryżem i mięsem mielonym z dodatkiem sera żółtego idealnie sprawdzą się na upalne dni.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.zdrowo-i-aktywnie.pl/2017/07/faszerowana-papryka.html