Zapiekanka jaglana z cukinii i łososia

Katarzyna
Obiad
06.12.2017 10:24
Zapiekanka jaglana z cukinii i łososia

Polecam skorzystać z mojej rady jak prawidłowo ugotować kaszę jaglaną. 2. Cukinię zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub na tarce do szatkowania kapusty, posypujemy delikatnie solą i odstawiamy, aby puściła wodę. -1 jajo -1 większa cukinia -2 duże marchewki -140 g kaszy jaglanej -1 łyżka tłuszczu do wysmarowania naczynia, sól, pieprz, zioła wedle uznania Przygotowanie: 😊 Składniki na 1-2 porcje: -120 g łososia (u mnie wędzony na zimno) Zapiekanka jaglana z cukinii i łososia grudnia 06, 2017 / 8 Witajcie😇 Za oknem pogoda nijaka, raz śnieg, raz deszcz😑, ogólnie ciemno i brudno😕 Rekompensując sobie te egipskie ciemności😄 jak to skomentowała czytelniczka w poprzednim poście, zagotowałam garnek kaszy jak radziła i przyrządziłam kolorowe i słoneczne danie obiadowe. Jeśli posiadacie w lodówce łososia świeżego lub wędzonego, teraz macie super pomysł na delikatne i przepyszne danie.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.zdrowo-i-aktywnie.pl/2017/12/zapiekanka-jaglana-z-cukinii-i-ososia.html