Zastąp chilli wanilią lub cynamonem.- 60 g (4 łyżki) kaszy jaglanej- 3/4 szklanki mleczka ryżowo-migdałowego- czubata łyżeczka gorzkiego kakao- 2-3 kostki gorzkiej czekolady- łyżka miodu lub brązowego cukru- szczypta soli morskiej- szczypta chilli*Dodatkowo:- owoce sezonowePrzygotowanie:Kaszę gotujemy do miękkości i odcedzamy. Tip: Pudding jest pyszny zarówno na ciepło jak i na zimno, więc możecie go przygotować wieczorem jeśli rano brakuje wam czasu na przygotowanie śniadania. Jeśli tak jak ja masz już dość kanapek na śniadanie, to ten przepis jest właśnie dla Ciebie.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://wposzukiwaniuinspiracji.blogspot.com/2018/06/jaglany-pudding-czekoladowy.html